Info – Læs her
Her kommer lidt info om klinikken:

Jeg er RAB godkendt zoneterapeut og massør. Dvs din garanti for jeg har en uddannelse og for, at jeg fortsat skal videre uddanne mig. Har du en sundhedsforsikring, dækker de fleste sundhedsordninger zoneterapi og enkel massage. Hvis du har sygeforsikring Danmark, så kan du i det fleste tilfælde få tilskud til zoneterapi.

Skal du have fat på mig/bestille tid:

Du kan sende mig en mail på [email protected].  Find Hedehusene massage og zoneterapi på Facebook og skrive en besked direkte til mig der, eller også kan du sende en sms/ringe til mig på 5074 4994.
Når jeg behandler, kan jeg ikke tage telefonen, så læg evt. en besked eller send en sms og bed mig om at ringe tilbage.
Har du ikke hørt fra mig inden 24 timer, så har jeg ikke modtaget din besked.
Jeg hjælper altid gerne med at forklare hvis der er noget man er i tvivl om. Jeg svare i åbningstiden og ikke i weekenden.

 

Åbningstider:

Mandag kl 8.00-17.30
Tirsdag kl 8.00-17.30
Onsdag kl 8.00-17.30
Tordag kl 8.00-17.30
Fredag kl 8.00-16.00

Har du akutte smerter, hold i lænd, nakke osv, så forsøger jeg, at presser dig  ind i løbet af dagen, men oftes vil der kun kunne tilbydes akupunktur/gigalaser samme dag. Jeg har helt lukket i weekender og helligdage

Der kan være ændringer med åbningstiderne.
(holder lukket i skoleferie, dog kun 3 uger i sommerferien, helligdage og weekender)

 

Afbudsregler:
Afbud bedes meddeles hurtigst muligt og senest dagen før kl 17, så tiden kan gå til en anden. Ved udeblivelse eller afbud efter kl 17.00 dagen før opkræves fuld pris.

 

Gavekort:
Jeg laver gerne gavekort. Du bestemmer beløbet også kan modtageren selv bestemme eller evt lægge ekstra til. Du kan også købe det online på www.hedehusenemassage.onlinebooq.dk Kontakt mig hvis du ønsker at købe et gavekort, så kan vi aftale afhentning.

 

Betaling:
Man skal altid betale efter hver behandling. Kontant, mobilpay eller straksoverførsel

Om din tid:
Du kan ikke forvente at kunne komme ind før et par minutter før din tid. Toilettet kan kun benyttes når jeg ikke behandler.

Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål

Husk håndklæde/lagner til din behandling. Min. 2 stk til massage