Vores ansigt er vores visitkort og det første et menneske ser når de møder dig. Stress, sygdom og muskelspændinger vises i ansigtet som dybe rynker og hævelser. De fine rynker og linier kommer oftest af manglende kollagen og elastin. Når man arbejder med liftning, stimuleres kollagen produktionen og dette kan hjælpe til at linierne langsomt fyldes op igen.

Denne behandling vælges hvis man godt vil kunne se lidt resultat efter behandlingen.

I denne behandling starter jeg med at rense huden, derefter stimulere jeg punkterne med cirkel og pumpebevægelser, som er akupunktur, nerve og blodgennemstrømnings punkt, så kroppen går i gang med at arbejde.
Derefter arbejder jeg på organzonerne i ansigtet, ens organer findes i ansigtet og de bliver hermed stimuleret for evt ubalancer.
Muskelstimuleringen går ud over at stramme musklerne op, hjælper den også med at tage muskelspændinger i kroppen, så musklen slapper af og de dybe rynker vil mindskes over tid.
Der sluttes af med en maske med hybenkerneolie, Olien anvendes de steder man ønsker at forbedre hudens elasticitet, heling, fjerne ar, pletter, tør hud og rynke dannelser. Imens du ligger med masken får du nakkemassage eller hovedbundsmassage, alt efter hvad du ønsker.

Du vil kunne opnå følgende efter denne Japansk liftning:

• Dyb afstresning af krop og sjæl
• Opstramning af ansigtshuden
• Velvære og afslapning
• Formindskelse af rynker, linier og hævelser i ansigter
• Reducering af misfarvning og poser under øjnene
• Stimulation af kredsløbet i ansigtets muskler og nerver
• Udrensning af træt og uren hud
• Fornyet glød og udstråling

Velvære og afslapning er desuden en stor gevinst ved en behandling med Japansk Lifting
Kerneproduktet i en Japansk Lifting behandling er koldpresset økologisk hybenkerneolie. Olien er kendt for sin regenererende og opbyggende virkning på huden, den tilfører huden fugt, næring, den er fyldt med antioxidanter og fedtsyrer, der er meget gavnlige for huden.
Derudover er hybenkerneolie naturlig rig på tretinoin der er genopbyggende på celleplan.
Hybenkerneolien nedtoner desuden også de fine linier, brune skjolder i huden, solskader og så forebygger hybenkerneolien ældning, den er god til uren hud, eksem og udslæt.

Priserne på behandling kan ses på https://hedehusenemassage.onlinebooq.dk/

Du kan evt. booke denne behandling med Beauty Angel lys (Beauty Angel Lyset arbejder i alle hudlag også de dybeste, og netop derfor sørger lyset for, at nøglefunktionerne for en frisk og sund hud er til stede. Det er vitalt at have en optimal funktion af bestemte hudceller – de såkaldte ”fibroblaster”.)

Priserne på behandling kan ses på https://hedehusenemassage.onlinebooq.dk/

Afhentning kan først ske fra 26/10