Har du svært ved at blive gravid ?

Fertilitetsbehandling med laserterapi er noget forholdsvis nyt i Danmark.
Siden GigaLaseren blev lanceret i 2008, er vi begyndt at se flere og flere “laserbabyer” i Danmark og udland. Det drejer sig altså om børn født af en ellers infertil mor efter behandling med laserterapi.
Særligt i Japan forskes der meget i sammenhængen mellem forbedret fertilitet og laserterapi, og der er nu dokumentation for at selv laserbehandling med meget lave doser, kan fremme mandens sædkvalitet og kvindens graviditets chancer.

Laserterapi og fertilitet:

Jeg anbefaler laserbehandling til dig, der har symptomer på eller mistanke om:

 Nedsat blodcirkulation til livmoder og æggestokke. Nedsat blodcirkulation kan skyldes alder/åreforkalkning, arvæv (f.eks. pga. tidligere operationer eller underlivsbetændelser), inaktivitet mm.

 Muskelspændinger i de omkringliggende muskler, som kan blokere for både nerve- og karforsyning

 Hyppigt tilbagevendende infektioner/inflammationer i underlivet som f.eks. herpes, candida (svamp), allergier eller clamydia. I disse tilfælde bør laserbehandlingen dog ikke stå alene, men kombineres med den almindelige medicinske behandling.

 Hormonel ubalance f.eks. pga. PCO/PCOS, endometriose

 Nedsat ægkvalitet f.eks. pga. høj alder

 Nedsat sædkvalitet

Mange af ovennævnte problemstillinger kan være svære at diagnosticere. Derfor er laserbehandlingen i høj grad relevant, hvis du er ufrivilligt barnløs uden kendt årsag.

Behandlingsforløb
Jeg anbefaler, at du får 6 laserbehandlinger i ugerne op til ægløsning/ægoplægning. Kvinder over 40 år skal generelt altid forvente længere behandlingstid og lavere succesrate.

Læs mere om aktuelle resultater fra danske og norske klinikker her.  https://www.powermediclasers.com/index.php?option=com_content&view=article&id=154:laserterapi-og-fertilitet-i-praksis&catid=24:nyheder-om-laserterapi&lang=da-DK&Itemid=179

Jeg tilbyder en fertilitetspakke med 6 gange gigalaser og 2 gange zoneterapi for 1900 kr SPAR 600 kr

Du skal kontakte mig på 1. menustrationsdag, vi aftaler derefter de 2 gange zoneterapi og du får så et link til booking af gigalaseren. De 4 af gangene med Gigalaseren fungere som selv service (altså hvor du selv betjener Gigalaseren, som du læres op i ved første zoneterapi behandling)

Du skal have behandlingerne fra din menustration og frem til æglæsningstidspuktet.

Fertilitetspakken gælder 1 måned fra 1 behandlingsdag og skal betales på 1 behandlingsdag.