Muskelopbygning og toning af kroppen med EMSbody sculpt foregår med nogle meget store pads / applikatorer, som er så store, at en eller to dækker hele maven eller passer med en på hver af ballerne, så man kan få en Butt Lift behandling.

En EMSbody sculpt maskine afgiver elektromagnetisk energi (HIFEM = High Intensity Focused Electro-Magnetic) via de store pads. Så du får altså ikke strøm sendt gennem kroppen. Magnetismen fremprovokerer sammentrækninger af dine muskler og på 30 minutter gennemgår du hele 20.000 af dem. Det svarer altså til 20.000 mavebøjninger eller 20.000 squats hvis det er ballerne der bliver behandlet.

EMSbody sculpt er klinisk dokumenteret og har været populær i USA siden starten af 2019, hvor den første maskine blev introduceret.

EMSbody sculpt er godkendt af FDA (den Amerikanske lægemiddelstyrelse).

Målgruppen

En EMSbody sculpt behandling er ikke en decideret slankebehandling, selv om der forbrændes fedt. Behandlingen toner kroppen og bygger muskelmasse. Så behandlingen er specielt velegnet for personer, som i forvejen er fit – går til fitness, dyrker sport eller løbetræner. Men alle kan få glæde af behandlingen, så længe man ikke er decideret overvægtig. Der kan også behandles bækkenbunden og delte mavemuskler hvilke ikke kræver at du er fit.

Generelt om EMSculpt behandlingen

Man bør tage en kur på 6 behandlinger med 4-7 dages mellemrum, for at få størst mulig effekt. Alle behandlinger tager 30 minutter. Behandling for bækkenbunden tager 20 minutter.
Man starter med et lavt energiniveau på pads / applikatorer, som langsomt øges, da behandlingen ikke må gøre ondt, men skal ramme det punkt, som du som klient kan holde ud.

Efter et behandlingsforløb bør man fortsætte med at gå til fitness eller træning for at vedligeholde resultater. Der vil ofte kunne ses forskel med det samme eller indenfor et par dag, men endelige resultat af en EMSculpt-behandling vil først ses efter nogle uger. Faktisk viser studier, at der kan ses forbedringer så sent som 6 måneder senere. Man kan tage opfølgende behandlingsforløb efter 6-12 måneder.