ET LANGTIDSHOLDBART BUK AF DINE VIPPER

Med Lash Lift kan du få forførende, buede vipper, der bare holder og holder – på et øjeblik!

Lash Lift er den nyeste trend på markedet. Bare én enkelt professionel behandling på ca. 30-40 minutter er alt der kræves for at få et overdådigt vippebuk, som holder selv efter bad eller en svømmetur – i 6-8 uger.

Det er et naturligt alternativ til eyelash extensions – et permanent buk af dine egne vipper, der åbner øjnene op, giver fornemmelsen af længere, tykkere og mørkere vipper, så du sågar kan undgå daglig brug af mascara.

Med et Lash Lift slipper du for at bruge vippebukker hver dag, som slider og ødelægger dine vipper. Lash Lift giver et smukt, harmonisk løft af dine vipper.

I bund og grund kan alle med øjenvipper få lavet et lash lift. Men i ganske få tilfælde vil hårstrukturen ikke tage imod produkterne (det sker dog yderst sjældent). Hvis du har meget korte vipper, vil jeg desuden anbefale først at bruge  vippeserum, fordi effekten kan være svær at se, hvis vipperne er ultrakorte.

Efter behandlingen skal dine vipper have ro i 24 timer – og herefter kan du gøre præcis som du plejer: gnide dine øjne, bruge mascara (hvis ønsket), bruge olieholdige produkter, cremer, sæbe mm.

Priserne på behandling kan ses på https://hedehusenemassage.onlinebooq.dk/