Har du svært ved at blive gravid ?

Fertilitetsbehandling med laserterapi er noget forholdsvis nyt i Danmark.
Siden GigaLaseren blev lanceret i 2008, er vi begyndt at se flere og flere “laserbabyer” i Danmark og udland. Det drejer sig altså om børn født af en ellers infertil mor efter behandling med laserterapi.
Særligt i Japan forskes der meget i sammenhængen mellem forbedret fertilitet og laserterapi, og der er nu dokumentation for at selv laserbehandling med meget lave doser, kan fremme mandens sædkvalitet og kvindens graviditets chancer.

Laserterapi og fertilitet:

Jeg anbefaler laserbehandling til dig, der har symptomer på eller mistanke om:

 Nedsat blodcirkulation til livmoder og æggestokke. Nedsat blodcirkulation kan skyldes alder/åreforkalkning, arvæv (f.eks. pga. tidligere operationer eller underlivsbetændelser), inaktivitet mm.

 Muskelspændinger i de omkringliggende muskler, som kan blokere for både nerve- og karforsyning

 Hyppigt tilbagevendende infektioner/inflammationer i underlivet som f.eks. herpes, candida (svamp), allergier eller clamydia. I disse tilfælde bør laserbehandlingen dog ikke stå alene, men kombineres med den almindelige medicinske behandling.

 Hormonel ubalance f.eks. pga. PCO/PCOS, endometriose

 Nedsat ægkvalitet f.eks. pga. høj alder

 Nedsat sædkvalitet

Mange af ovennævnte problemstillinger kan være svære at diagnosticere. Derfor er laserbehandlingen i høj grad relevant, hvis du er ufrivilligt barnløs uden kendt årsag.

Behandlingsforløb
Jeg anbefaler, at du får 6 laserbehandlinger i ugerne op til ægløsning/ægoplægning. Kvinder over 40 år skal generelt altid forvente længere behandlingstid og lavere succesrate.

Læs mere om aktuelle resultater fra danske og norske klinikker her.  https://www.powermediclasers.com/index.php?option=com_content&view=article&id=154:laserterapi-og-fertilitet-i-praksis&catid=24:nyheder-om-laserterapi&lang=da-DK&Itemid=179

 

Du skal have behandlingerne fra din menstruation og frem til ægløsnings tidspunktet.

Pris 300 kr første gang hos mig
Derefter kan du benytte dig af selv service til 215 kr pr gang
I forbindelse med fertilitetsbehandling akupunktur kan den tilkøbes for 125 kr