Behandlingen foregår udelukkende med mine hænder, uden brug af hjælpemidler/redskaber, så jeg bedre kan fornemme zonerne, som skal behandles, samt mærke dine reaktioner.

I zoneterapien findes der på fødderne et fuldstændigt “billede” af det menneskelige legeme udtrykt ved reflekszoner. Ømhed i en reflekszone henviser til et eller flere organer som er dårligt fungerende. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer kan zoneterapien påvirke organerne til en bedre funktion og derved genoprette legemets balance. Zoneterapien nedsætter spændinger og stimulerer blodomløbet samtidig med, at der sker en stimulering af energistrømningerne i legemet, hvorved der bringes ny livskraft til organismen.

Jeg vil forud for din behandling, forberede mig på hvilke behandling du har behov for og efterfølgende notere hvad jeg har behandlet på dig og hvad der sker af ændring fra gang til gang.

Priserne på behandling kan ses på https://hedehusenemassage.onlinebooq.dk/

Udover din behandling bruger jeg tid på journal før og efter behandlingen.

Da jeg er RAB godkendt, kan du med en sundhedsforsikring i de fleste tilfælde dækkes herigennem.

Læs om mulighederne for tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” her:
https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/zoneterapi

 
Der er mange ting zoneterapien har en gavnlig effekt på fx:

Mensturationsproblemer
Graviditetsproblemer fx manglende fertilitet / kvalme
Ledproblemer
Svækket immunforsvar
Fordøjelses problemer
Luftvejsproblemer
Væskeophobning i kroppen
Sportsskader
Dårlig ryg/ ondt i ryggen
Iskias problemer
Lændeproblemer
Mellemørebtændelse
Hormonelle problemer
Stress
Kulde i kroppen
Blæreproblemer – fx blærebetændelse
Øjenproblemer
Afspænding/afslapningsbehandling
Fødselshjælp fx blødgøring af fødselsveje.
Sportsskader.
Astma/allergi lindring og bedring.
KolikHvad er en RAB ?
RAB står for Registreret Alternativ Behandler. Sundhedsstyrelsen fører tilsyn med loven på området og udsteder RAB godkendelser til brancheforeninger indenfor alternativ behandling – herunder ZCT. ZCT er godkendt til at kunne RAB registrere zoneterapeuter, massører, akupunktører samt kranio sakral terapeuterDet er helt frivilligt om du ønsker at være RAB godkendt. Formålet med registreringsordningen er at give brugere af alternativ behandling en bedre mulighed for at kunne identificere alternative behandlere, der opfylder en række faglige og uddannelsesmæssige krav, idet de registrerede alternative behandlere får en eneret til at benytte titlen registreret alternativ behandler (RAB). Kravene er fastsat af den forening, som den alternative behandler er registreret i, idet der dog i lovgivningen bl.a. er stillet minimumskrav vedrørende den uddannelsesmæssige baggrund og foreningens regelsæt for god klinisk praksis.