Cupping er en særdeles effektiv form for massage af muskler og led, og det har en hurtig effekt.

Cupping er en ældgammel behandlingsmetode. Det er en behandling med sugekopper, hvor man danner et undertryk når den sættes på huden. Man påsætter sugekopper på spændte og belastede muskler. Den primære måde jeg anvender ”cupping” på, er en glidende teknik med olie som massage. Denne teknik løsner dybt i musklerne og frigør affaldsstoffer, så blodgennemstrømning bliver øget væsentligt.

Det er en form for massage med sugekoppen, som er en meget effektiv behandlingsform og løsner meget hurtigere end almindelig massage har mulighed for. Cupping  bliver tilpasset efter dit behov, det kan dog give nogle sugemærker på huden på grund af undertrykket. Dette sker oftest hvis der er mange spændinger. Dette er ikke farligt for huden, musklerne eller blodårerne og forsvinder efter et par dage.

Jeg anvender tit cupping i mine behandlinger til at løsne spændinger sammen med akupunktur, og denne kombination kan frembringe nogle overraskende positive resultater. Cupping stammer fra akupunkturen og traditionel kinesisk medicin.

Behandling med cupping:
– Du kan få en behandling udelukkende bestående af cupping.
– En kombination først med akupunktur og derefter cupping
– En kombination med massage og derefter cupping.

Har bla afhjulpet en forstuvning af ankel på 4 dage, smerter i læg, smerter i bagben, smerter i nakke, smerter af lænd.

Priserne på behandling kan ses på https://hedehusenemassage.onlinebooq.dk/

Afhentning kan først ske fra 26/10