Maskerne bruges når du vil forkæle din hud lidt ekstra og du vil opnå synlig forbedring i hudens fugtindhold. Du kan nøjes med at bruge masken ved hver 3-5 lys behandling. Lysbehandlingen kan sagtens stå alene.

Bee Tox – Intens anti-age

Benyttes i forbindelse med :

Reducering af fine linjer og rynker
Mere elasticitet
Denne Bee Tox vidundermaske har intense anti-age egenskaber, og sikrer ultimativ luksus og gode resultater. Med sit høje indhold af aktive ingredienser, bliver huden stimuleret positivt, hvilket sætter skub i regenereringen og fornyelsen af hudens celler. Collagen og fugt i huden øges, samtidig med at hudens barriere forbedres. Huden bliver synligt fastere, mere jævn og får en strålende glød. Bee Tox masken er en sublim anti-age maske, som kan bruges både forebyggende og behandlende på linjer og rynker. Masken har en opstrammende effekt på huden, giver intens fugt og beskytter hudens barriere. Har en god lysnende effekt på pigmenteret hud. Masken er også rigtig effektiv til behandling af uren hud.

Cellulose Eye Mask – Hævede, mørke og trætte øjenomgivelser

Benyttes i forbindelse med :

Reducering af fine linjer og rynker
Mere elasticitet
Denne maske er udviklet specielt til den sarte hud omkring øjnene. Den sikrer at huden får optimal fugt og beskyttelse, samtidig med at den mindsker fine linjer. Effektiv i bekæmpelsen af trætte øjenomgivelser, der er hævede og mørke. De bløde dråbeformede pads, sikrer at den sarte hud under øjnene er fuldstændig dækket, og man derved får mest muligt udbytte af de gode ingredienser.
Masken er god til trætte øjenomgivelser. Den bekæmper hævede øjne, og mørke rande under øjnene. Huden bliver fornyet, afkølet og beroliget.

Green Tea – Rensende

Benyttes i forbindelse med :

Akne, uren hud
Forstørrede porrer
Ujævn hudtone / Pigmentpletter
Et udviklet hudplejefænomen, som anvender en unik Green Tea-maske, der styrker huden i ikke at oxidere og på samme tid regulere udskillelsen af olier. Green Tea forhindrer tidlige tegn på ældning samt definerer hudens struktur. Med dette lag af beskyttelse minimeres forstørrede porrer, akne reduceres, og produktet er samtidig med til, at reparere huden ved at forbedre en ujævn hudtone og mørkere pigmentering.

Cherry Blossom – Beroligende og Lindrende

Benyttes i forbindelse med :

Sart hud
Irriteret hud
I Japan har de i århundreder hyldet Cherry Blossom grundet dets rene skønhed og sarte duft. Det er det bedste eksempel på skrøbelighed og renhed. Cherry Blossom-maskens ekstrakter tilføjer fugt og får huden til at se blød og smidig ud. Antioxidanter tilfører beskyttelse mod for tidlig ældning samt skadelige miljøpåvirkninger.

Deep Sea – Fugtgivende

Benyttes i forbindelse med :

Tør hud
Ujævn hudtone
En oase af fugt til den tørre, stressede og kedelige hud. Algeekstrakter beskytter huden mod skadelige affaldsstoffer og genopretter fugt. Forbedret med en udfyldende formular, der tilbringer en tørstig hud den optimale dosis fugt. Deep Sea Water ekstrakter, som sørger for en fantastisk fugtgivende effekt. Produktet hjælper også med at reducere en kedelig og ujævn teint. Den vandlige, lette konsistens absorberes øjeblikkeligt af huden for dramatisk, at forøge fugtigheden især i de områder, hvor huden har mest brug for det. Huden efterlades fugtet og skinnende.

Hyaluron – Fugtgivende

Benyttes i forbindelse med :

Tør hud
Hydra-Soothing Moisturizing (hyaluronsyre) Bio Cellulose / Silkemaske tilfører huden fugtgivende, plejende og beskyttende ekstrakter. Hyaluronsyren kan forbedre tilstanden af rynker og udtørret hud; den holder på vandet i huden, for at bevare collagenens fugtighed og tilfører samtidig huden et ungdommeligt look

Q10 & Kaviar – Anti-Aging

Benyttes i forbindelse med :

Reducering af fine linjer og rynker
Mere elasticitet
Q-10 & Caviar Nourishing Mask er designet til at frembringe din huds naturlige skønhed for at bevare dens elasticitet og genoprette dens strålende glød. Coenzymet Q10, også kendt som Ubiquinone, er en essentiel komponent for vores celler, som fremmer energiproduktionen. Coensynet Q10 bliver mindre aktivt med alderen, men med denne omfattende og yderst effektive anti-aging-maske bliver hudens livsbalance ikke blot genopladet – den hjælper også med at reducere tydelige tegn på ældning. For en sundere, yngre hud nu og i fremtiden – du har slet ikke råd til at lade være!

Afhentning kan først ske fra 26/10