I oktober 2020 er jeg startet på kinesisk akupunktur uddannelse.

Jeg havde ellers lovet mig selv, at efter min zoneterapi uddannelse, at jeg var færdig med lange uddannelser og med at gå til eksame.

Men så mødte jeg Nadia som kom som kunden hos mig i min klinik og så var jeg solgt. Hun har studeret både i Danmark og udlandet og har så meget viden, og underviser rundt om i Danmark.  Hun er blevet overtalt til at lave en uddannelse og siger selv det kun bliver denne ene gang. Jeg er så heldig at være en af de 5 som får lov til at få noget af al hendes viden og vil derfor fremover kunne tilbyde kinesisk akupunktur.

Lige her og nu kan jeg tilbyde akupunktur for lunge (dårligt immun forsvar, styrke dit immun forsvar så du har mere at stå i mod med, kan bruges hvis du har allergi, astma, hoster, lider af slim, problemer med halsen.) og tyndtarms problemer (okt./nov 20) , fertilitetsproblemer, PMS problemer, manglende ægløsning, korte/lange menstruations cyklus og opretning heraf, menstruation smerter og afhjælpning, endometriose, PCo/PCOS, tidlig overgangs alder og svedture

Disse moduler er afsluttet.

Behandlingen tager 1 time.

Prisen er 500 kr for 1 behandling
Du kan købe 10 ture for 4500 kr som gælder 1 år (kortet er personligt)

Du kan evt. tilkøbe 15-20 min zoneterapi for ekstra effekt for 125 kr, det skal være booket på forhånd