Jeg starter med GUA SHA (kinesisk for at skrabe) hvor jeg arbejder med en Rosa Kvarts på halsen og I ansigtet. Gua Sha teknikkens fordele er mange. Større blodgennemstrømning, fornyet glød, reducerer rynker, mindsker poser under og hævelser over øjnene, mindsker væske ophobninger, gør arvæv blødt og hjælper til, at din hudtone bliver mere ensartet.
Derefter bruger jeg Cupping, som er små silikonecupper. En behandling med silikonecupper øger blodgennemstrømningen i muskler og bindevæv. De tilfører ilt til cellerne og vigtigst hjælper lymfe systemet med at udskille affaldsstoffer.
Der sluttes af med en maske med hybenkerneolie, Olien anvendes de steder man ønsker at forbedre hudens elasticitet, heling, fjerne ar, pletter, tør hud og rynke dannelser. Imens du ligger med masken får du nakkemassage eller hovedbundsmassage, alt efter hvad du ønsker.

Priserne på behandling kan ses på https://hedehusenemassage.onlinebooq.dk/

Du kan evt. booke denne behandling med Beauty Angel lys (Beauty Angel Lyset arbejder i alle hudlag også de dybeste, og netop derfor sørger lyset for, at nøglefunktionerne for en frisk og sund hud er til stede. Det er vitalt at have en optimal funktion af bestemte hudceller – de såkaldte ”fibroblaster”.)

Priserne på behandling kan ses på https://hedehusenemassage.onlinebooq.dk/