Hvordan virker Akupunktur 2000

Rundt om alle led, er der meget følsomme reflekspunkter der har forbindelse med de forskellige afsnit i hjernen. Akupunktur 2000 virker via nervesystemet – i modsætning til kinesisk akupunktur der virker via meridianbaner. Akupunktur 2000 virker ved at der sættes en nål i et reflekspunkt som sender signal via nervesystemet til hjernen, hvorefter kroppen starter sin egen smertelindring og selvhelbredende proces. Det vil sige, med Akupunktur 2000 behandler man årsagen til problemet i stedet for symptomet.

Helbredelsesprocessen:

En sund og rask krop “reparerer” hele tiden sig selv via den den automatiske helbredelsesproces som f.eks. når du skærer dig på en køkkenkniv eller kommer til skade på værkstedet. Men denne proces kan forstyrres og bremses af forskellige årsager, som så gør til at skaden/smerten ikke forsvinder igen, da kroppen er blevet svækket.

Årsagerne kan være

♥  Fysisk – skader efter ulykker, slag, elektriske stød, stråling osv.

♥  Virus og bakterier

♥  Kemisk – f.eks. medicin, giftstoffer, mangel på næringsstoffer

♥  Psykiske problemer – stress, chok, traumer

♥  Medfødte lidelser

Akupunktur 2000 sætter gang i den automatiske helbredelsesproces i kroppen igen (genstarter processen) via nervesystemet.

Hvad kan behandles med Akupunktur 2000

Det er nemmere at skrive hvad der IKKE kan behandles med Akupunktur 2000 end hvad der kan behandles.

Følgende kan ikke behandles

♥  Neurologiske problemer

♥  Sygdomme på grund af mangel på næringsstoffer

♥  Cancer

♥  Nærsynethed

♥  Farveblindhed

♥  Skelen på øjnene

Hvordan foregår behandlingen:

Ved akutte skader/smerter vil det typisk være 1-3 behandlinger. Øvrige behandlinger anbefales det med 5 behandlinger i træk, altså hver dag, derefter 1-3 gange om ugen. Alt efter hvad man fejler, kan man nøjes med at gå i en periode, ved kroniske lidelser kan man risikere at skulle vedligeholde behandlingen.

Hvilken effekt kan forventes

AcuNova´s (Akupunktur 2000) forskning viser at ca. 80 % af de behandlinger der udføres virker. Det er faktisk helt godt gået! Har du pådraget dig en akut skade f.eks. ved sport eller havearbejde kan smerten forsvinde med én enkelt behandling, afhængigt af hvilken skade du har pådraget din knogle, muskel eller dit led.

Har du brækket knoglen kan den selvfølgelig ikke helbredes her og nu, men helingen kan fremskyndes og smerten kan dulmes i helingsprocessen.

Denne behandling kan bruges ved lænde, ryg, nakke, knæ smerter. Ved golf, tennisalbue, frossen skulder.  Smerter i ankel eller knæ eller ved forstuvninger. Ellers skal der vælges den kinesiske akupunktur son jeg også tilbyder.

Over 90 % af alle klienter oplever smertelindring eller bliver deres smerter kvit. For gigtpatienter gælder dette for ca. 80 %.  Hvis der ikke er ændringer efter 3 gang, stopper behandlingen. Dette er din garanti for, du ikke bliver behandlet unødigt.

Øjenlidelser:

Akupunktur 2000 kan være meget effektivt for mange øjenlidelser. Der er en forbedring hos omkring 70 % med AMD som er Aldersbetinget Macula Degeneration (øjenforkalkning). Men også hos klienter med grøn stær, sår, rifter i hornhinden, fluesyn, nethinde skader (ar på nethinden er meget svære at gøre noget ved), nedsat blodcirkulation, der er rigtig gode chancer for at forbedre synet mærkbart.

Ved AMD (øjenforkalkning) starter man med 2 ugers intensive behandlinger – 2 behandlinger om dagen. Derefter undersøger vi resultatet, og afhængig af dette, tager vi sammen stilling til det videre forløb.

Priserne på behandling kan ses på https://hedehusenemassage.onlinebooq.dk/

I forbindelse med massage, japansk liftning, hårfjerning, pedicure, ved gelish behandling koster akupunktur 100 kr.

 

Læs evt mere her www.Moderneakupunktur.dk