Kroppen skal være i balance, for at du kan blive gravid. Akupunktur stimulerer kroppen til at være i optimal balance og det giver de bedste forudsætninger for en vellykket undfangelse og graviditet. Akupunktur kan hjælpe med gennem strømning af energier i livmoderen og æggestokkene, så sandsynligheden for en graviditet øges. Ved barnløshedsbehandling reguleres hormonerne også, så krop og cyklus kommer i balance.

Første gang du/I kommer laver jeg en journal på dig/jer, hvor I beskriver hele det forløb I allerede, har været igennem. Du kan også starte akupunktur behandling, hvis i er ved at planlægge familie forøgelse, for at give kroppen de optimale betingelser.  Derefter tilrettelægges behandlingen.

Jeg vil blandt andet spørge ind til menstruation, blødningsmængde, smerter i forbindelse med menstruation, klumper i blodet mv.

 

Hvis cyklussen er uregelmæssig, altså mere eller mindre end 26/29 dage, så skal denne også reguleres. Hvis blødningerne er kraftige eller der er for lidt blødning, skal dette reguleres.

 

Jeg går ind og afstresser kroppen, og genopretter kroppens balance igen. (det er hårdt når graviditeten ikke lige kommer som ønsket)

 

Der arbejdes med blodet, slimhinder og kredsløbet. Disse er vigtige faktorer for graviditet. Der arbejdes med milten, som på sigt, skal sørge for at holde barnet/fosteret oppe i livmoderen, når det går hen og bliver tungt omkring uge 6-8, for at undgå ufrivillig abort.

 

Der behandles fast 1-2 gange om ugen, afhængigt af symptomer/årsager.

 

Jeg anbefaler, at der omkring insemination/æg oplægningen behandles så tæt på som muligt, og at der gerne behandles samme morgen inden insemination/æg oplægning. Dette er for at styrke kroppen til at tage imod ægget.

 

Herefter behandles du ca. 2-5 dage efter og gerne 1 gang om ugen indtil du er i 7. uge.

 

Aborter: Har du haft gentagne eller mere end 2 aborter anbefaler jeg at du fortsætter med behandling til du er i uge 12-13.

For at give ekstra hjælp kan man evt. vælge at øge chancerne med Gigalaserbehandling.
Først og fremmest vil laseren stimulere mitokondrierne til at producere mere ATP (= energi) i cellerne. Dette vil forbedre cellens evne til at:

  1. formere sig
  2. bevæge sig
  3. sætte sig fast

. .. hvilket er præcis, hvad et befrugtet æg har behov for.

I forlængelse af disse mekanismer; vil det øgede energiniveau i cellerne forbedre blodcirkulationen, formindske muskelspændinger og reducere inflammation. Disse faktorer er alle gavnlige for de kvindelige kønsorganer og æggestokkenes slimhindebelægning i særdeleshed. Laserterapi er også kendt for sin evne til at normalisere og blødgøre arvæv, som ofte er en væsentlig medvirkende faktor ved fertilitetsproblemer.

Behandling af mænd

Ofte ses at mængden af bevægelige celler stige fra 2 millioner/ml til mere end 40 millioner/ml. Fra den ene dag til den anden. I dette tilfælde anvendte klinikken en PowerLaser.

Det kan mod tillæg også tilbydes 15-20 min. Zoneterapi (Jeg er uddannet RAB Zoneterapeut) i mens du modtager din akupunktur behandling.

Jeg har selv været i behandling for barnløshed hvor jeg var igennem insemination og fået IVF. Jeg lider af endometriose og PCO. Efter flere års behandling, fik vi en dreng i 2004 og en i 2006. Så jeg kender til bivirkninger af hormoner, at alle omkring en bliver gravid, hvordan man lever i perioder fra ægløsning til menstruation og så igen fra man får menstruation til næste ægløsning. Hvordan det er med op og ned turerne igennem forløbet.

Du skal sætte en time af til behandlingen

Priserne på behandling kan ses på https://hedehusenemassage.onlinebooq.dk/

Du kan som tillæg køb gigalaser behandling til for 125 kr
Ønsker du zoneterapi, for at øge chancerne endnu mere imens du får akupunktur er der tillæg på til 125 kr (15-20 min behandling) skal bookes på forhånd