Børn elsker at få massage og det giver dem ofte en rigtig god ro, de kan bedre rumme/føle deres krop, får bedre koncentration og sover bedre (der behøver bestemt ikke at have en diagnose for at dit barn får massage). Jeg tilpasser massagen efter hvordan barnet har det.

 

Priserne på behandling kan ses på https://hedehusenemassage.onlinebooq.dk/

 

 

ADHD/ADD børne massage:

Da ikke 2 børn med ADHD er ens – ønsker jeg at tilpasse massagen efter hvordan barnet har det, først tager jeg en snak med forældrene og hører hvad de ønsker og derefter snakker jeg med barnet og stille og roligt finder vi den rigtige massage form.

Børn med ADHD/ADD har ofte stor uro i kroppen, ved at få massage kan man få ro i kroppen og hovedet.Forskning viser faktisk at massage kan have en positiv virkning på ADHD. Massagen forbedre børns indlæringsevne og mindsker deres aggressive opførsel.  Ved brug af massage vil man opleve en positiv reaktion i forskellig størrelsesorden fra barn til barn.

En undersøgelse foretaget af Touch Research Institute, hvor børn i alderen 7-18 med diagnosen ADHD fik massage 2 gange 20 min. om ugen i 1 måned, resulterede i at børnene selv synes de var gladere og deres lærere kunne meddele at de var blevet mindre dagdrømmende og hyperaktive i klassen.

De første gange kan det f.eks være massage med en bold, trykmassage eller med varme sten.

Priserne på behandling kan ses på https://hedehusenemassage.onlinebooq.dk/