Har samme effekt som Giga laseren http://www.hedehusene-massage.dk/giga-laser, dog kun på små områder eller kan bruges ved massage behandling.

Feks. på små sår, vabler, smerter et lille afgrænset område, sene knuder, vorter.

Priserne på behandling kan ses på https://hedehusenemassage.onlinebooq.dk/

 

 

Jeg har både en power laser med 3 dioder (lille hånd holdt laser som kan tages med hvis jeg er ude og behandle) og en Giga Laser med 36 dioder i klinikken. Der findes 45 Gigalaser behandler i Danmark. Jeg er den eneste på Vestegnen der har en Gigalaser.

Hvordan virker laserterapi?

Laserterapi baserer sig på et hidtil ufravigeligt princip fra fysikkens verden som lyder: Energi kan ikke skabes, og energi forsvinder aldrig. Energi kan i stedet ændre form og overføres fra ét objekt til et andet.

Med laserbehandling overføres energien fra laserlyset til kroppens celler, hvor det kan benyttes som brændstof. Laserlyset trænger med sine helt specielle egenskaber og sin energi dybt ind i vævet, ind til den enkelte celle og ind til hver eneste lille mitochondrie, hvor energien absorberes og dermed overføres.
Cellen får derved energi til at udføre alle de opgaver, som den i forvejen er programmeret til, heriblandt kroppens naturlige helingsproces.

Hvis du for eksempel tilfører laserenergi efter en skade, opnår du en acceleration af kroppens naturlige helingsproces. Princippet er illustreret grafisk med et eksempel (en forstuvning) på diagrammet “Accellerated Natural Healing”.
Mitochondriernes funktion
De fleste celler i kroppen indeholder et eller flere små enheder, kaldet mitochondrier. Mitochondriernes funktion er at producere cellens brændstof, ATP, ved hjælp af det glukose der findes i blodbanen. ATP står for Adenosin Tri Phosfat, som cellen forbrænder under udførelse af alle sine opgaver.

Enhver skade, akut eller kronisk, fører til et energiunderskud i cellen, udtrykt ved en nedsat produktion af ATP.
Denne situation er genskabt i laboratorieforsøg, hvor har man bragt levende celler under “nutritional stress”, dvs. at de ikke får næring i et givet tidsrum.
Dette fører til en ubalance i NaKa-pumpen og det elektriske membranpotentiale, samt en reduktion af mitochondriernes produktion af ATP.

Ved tilførsel af laserlys – og intet andet – har man påvist en normalisering af samtlige parametre, herunder en forøgelse og dermed normalisering af ATP-produktionen til 100%.

Herunder en liste over tilstande hvor laseren effektivt kan bruges:

Akutte Skader:
Fibersprængninger
Forstuvning
Vabler

Overbelastningsskader:
Achillessenebetændelse
Hælspore
Karpaltunnelsyndrom
Lændesmerter
Myoser/infiltrationer i muskler
Piriformissyndrom/Ischias smerter
Tennis/golfalbue/Musearm
Seneskedebetændelse/sene betændelse
Betændelse i slimsæk
SpringerknæKroniske tilstande:
Leddegigt
Piskesmæld
Slidgigt
Migræne
Modic forandringerOverfladeproblemer:
Akne
Eksem
Forkølelsessår
Rosacea
Helvedsild
Mindre Så/blå mærker
Sår
Arvæv
Brystvorter (sprækket pga amning)
Psorisis

Andre Tilstande:
Bihulebetændelse
Brandsår
Fedtknude
Knogleheling
Seneknude
Vorter
Menustrationssmerter/endometriose. . (øger blodgennemstrømnigen)
Barnløshed (bedre sædceller, hos kvinden bedre blod gennemstrømning).

Du skal regne med 1-3 behandlinger de første uger, efter 3-4 gange skal du kunne mærke en god effekt, men oftes mærkes en bedring allerede efter 1. gang.

Der må forventes nogen uro og smerte i starten af behandlingsforløbet, og jo mere kronisk skaden er, jo kraftigere reaktion, og jo flere behandlinger må forventes.

Vær opmærksom på at visse kroniske tilstande ikke kan kureres, men patientens generelle tilstand kan forbedres og kan i nogle tilfælde kræve løbende vedligeholdelse.

Får du et forkølselsessår ?

Så få det væk med laser. Du skal regne med 2-3 behandlinger. Tager dig samme dag hvis jeg overhovedet har mulighed.

Har jeg mulighed tilbyder  jeg også denne behandling hvis du får et sår i weekenden.

Disse personer bør ikke få laserterapi behandling:

– Hvis du lider af hjerteproblemer
-Gravide i de første 3 måneder
-Epilepsi
-Cancer
-Tatoveringer kan være et problem