Hedehusene massage og zoneterapi

Web shop, klinik på ikonerne for at se produkterne

Web shop Rosalique creme og tilbehør, farvel rødme
 
Læbepomaden indeholder gode ingredienser, som sikrer optimal pleje og beskyttelse af dine læber. Derudover kan læbepomaden med fordel bruges både vinter og sommer, da de nærende ingredienser beskytter mod kulde, og forhindrer sprukne læber, mens faktor 20 beskytter mod solens UVA og UVB stråler.


Plejende ingredienser
Kokosolie fugter og plejer læberne, Cera alba (naturlig bivoks) beskytter læberne og sikrer at huden holder på fugten, Virker ikke tilstoppende på huden, Sheasmør nærer huden og indeholder A og E vitamin


Fordele
Læbepomaden dufter skønt af vanillie, Virker antiinflammatorisk og beskyttende, Fysisk solfilter faktor 20


59,00 DKK
stk.
Beauty Angel læbepomade
 Beskrivelse af Rosalique
Rosalique er en 3 i 1 dagcreme, til dig der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet. Den milde og parfumefri creme beskytter hudens barriere, og efterlader den med en smuk ensartet glød. Ideel til brug under din makeup for bedre dækkeevne og en hud der stråler hele dagen.

Rød og sensitiv hud
Rød og sensitiv hud kan være kosmetisk generende, og kan skyldes flere faktorer såsom alder, miljø og livsstil. Ofte er den røde og/eller sensitive hud til stede henover næseryggen og på kinderne. Den røde og/eller sensitive hud kan også være et symptom på medicinsk diagnosticerede lidelser, såsom rosacea, keratosis pilaris og couperose.

Unik Innovation
Rosalique er udviklet særligt til den permanente eller periodevis sensitive hud, samt huden der har tendens til rødme, og den giver en øjeblikkelig blid og langsigtet forbedring. Cremen kombinerer grønne mikrosfærer der neutraliserer rødme, samt rødme reducerende a-Bisabolol, Zeolite, Provitamin B5 og sheasmør.

Med solfaktor 50
399,00 DKK
stk.
Rosalique - 3 I 1 ANTI-RØDME FORMEL
Rosalique er en 3 i 1 dagcreme, til dig der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet. Den milde og parfumefri creme beskytter hudens barriere, og efterlader den med en smuk ensartet glød. Ideel til brug under din makeup for bedre dækkeevne og en hud der stråler hele dagen.
Grønne mikrosfærer som indeholder hudfarvede pigmenter, giver øjeblikkelig camouflering og dække af rødme og ujævn hudtone.
Bioaktive ingredienser med anti-inflammatoriske og rødmereducerende egenskaber, lindrer den røde og sensitive hud
Indeholder faktor 50 med både UVA og UVB beskyttelse.

inkl makeup børste
599,00 DKK
stk.
Rosalique gaveæske med Rosalique creme og makeup børste
Flawless applikation af Rosalique - de tætte syntetiske børstehår er fantastiske til at “buffe” de grønne mikrokugler rundt på huden, så rødme i huden effektivt camoufleres uden unødig friktion på huden 👍🏻 
199,00 DKK
stk.
Rosalique makeup børste
CULTIVATE – COLLAGEN INTENSIFIER
Når vi bliver ældre, bliver vores celler mindre aktive.Celledelingen er langsommere, og volumen falder, mens den degenererende proces begynder – med tydelige resultater.
Ud over disse biologiske faktorer, gør mekaniske faktorer, så som udtryk og tyngekraft, ligeledes deres indtog med årene. Cultivate er et sublimt produkt at anvende efter lysterapi og imellem lysbehandlingerne.

Aktiverer intensiv foryngelse af huden
Kraftfuld genoprettelse af huden
Stimulerer produktionen af ny collagen
Blødgør rynker
Beroligende
Forstærker hudens bindevæv
Rig på antioxidanter
Giver volumen
Renser
Blødgørende og udglattende

RÅD:
Cultivate Collagen Intensifier er perfekt til alle, der ønsker aktive hudceller. Kan med fordel anvendes efter Beauty Angel Lys. Kan kombineres med Activate Collagen Booster.
Anvend sammen med Beauty Angel Lysterapi
Påfør efter Beauty Angel behandlingen. Påfør en passende mængde, og massér ind i huden. Sørg for, at du stadigvæk kan føle produktet på huden. På denne måde vil du pleje og aktivere huden. Huden vil ligeledes blive beskyttet mod negative stressreaktioner.
339,00 DKK
Cultivate Collagen 100 ml
 
 
 
 
 
 
 
Hedehusene Massage og zoneterapi v/Maria | 2640 Hedehusene  | Tlf.: 5074 4994 | Hedehusenemassage@gmail.com