Hedehusene massage og zoneterapi

Web shop

En superaktiv gele der giver en hurtigere og bedre celledeling samt en bedre blodcirkulation. Alt dette medfører en formindskning af rynkelinjer samt en forbedring af ar og udvidede/grove porer. Den kraftfulde Gelée Royale Gel indeholder et varieret mix af vitaminer og sporstoffer, honning-komponenter som propolis-ekstrakt samt troldnød. Alt sammen kendt for en helbredende og helende virkning. Gelée Royale Gel aktiverer cellestofskiftet og har en positiv indflydelse på cellernes iltoptagelse. Kan anvendes af alle hudtyper som et godt, aktivt og forfriskende ‘boost’ til huden, men anbefales især i de tilfælde, hvor huden er beskadiget, forsømt eller degenereret f.eks. ved rynker, ar, udvidede/grove porer, dårlig blodcirkulation, poser under øjne m.m.

For at du opnår det absolut bedste resultat og på grund af kompleksiteten i vores produkter anbefaler vi
595,00 DKK
stk.
Medex Gelee Royale Gel
Er fremstillet specielt til den ekstremt sarte og følsomme hud. Cremen indeholder 0 % parfume, hvilket gør cremen særdeles velegnet til personer, der er følsomme over for netop parfume. Cremen er uden UV-filter, da netop UV-filter kan forårsage en allergisk reaktion. Indeholder blødgørende olier samt Vitamin E, der anses for værende det vigtigste vitamin til forebyggelse af hudens ældning.
”Fragile Grasse” er til sart, følsom hud og den tørre hudtype. Serien anvendes af både mænd og kvinder.
24 timers creme 
430,00 DKK
stk.
Medex Creme Softly Grasse 50 ml
DeLuxe Lash Mascara giver dine vipper mere glans og fylde. Den indeholder
naturlige ingredienser, fra fx bivoks, der gør vipperne bløde og fyldige.

Silikonebørsten gør påføring af mascaraen, og adskillelsen af vipperne, meget
nemt. Jo mere man lægger på, des tykkere og længere bliver vipperne. Den specielle sammensætning gør det muligt at bære den i meget lang tid, med samme flotte resultat.
Det er slut med Panda-øjne, slid på øjenomgivelserne og stærke øjenmakeup-fjernere. DeLuxe Lash Mascara løber ikke og tværes ikke ud af regn, sved eller tårer. Mascaraen er velegnet til både naturlige vipper samt lash extensions.
Produktet er dermatologisk testet og allergitestet.
Mascaraen er sort og holder hele dagen uden at drysse. Påføres på rensede øjenvipper, om aftenen rengøres grundigt med milde renseprodukter. Mascaraen er ikke vandfast.
209,00 DKK
stk.
Deluxe Lash Mascare
Hvis du er utilfreds med længden af dine øjenvipper, eller hvis dine øjenbryn har bare pletter, vil du helt sikkert gøre det rigtige valg ved at bruge HAIRPLUS! HAIRPLUS er en innovativ serum der, når den anvendes dagligt, hjælper med at give dine øjenvipper og bryn et varigt, attraktivt udseende. Vipperne opnår deres maksimale naturlige længde, tæthed, tykkelse og dermed et perfekt, naturligt udseende.

Også effektiv til øjenbryn!
HAIRPLUS viser sin effektivitet på mere end bare øjenvipper. Mange tilfredse brugere anvender det lige så succesfuldt til at udfylde huller i deres øjenbryn. Størstedelen opnår fremragende resultater - som de er stolte af at vise frem. Men på trods af denne succes, kan HAIRPLUS ikke bruges til hoved eller krops hår!

Sådan virker HAIRPLUS:
Med sin unikke formel, stimulerer HAIRPLUS funktionen i hårsækkene og fremmer deres naturlige vækstpotentiale. HAIRPLUS fremmer væksten af dine øjenvipper og bryn; med sine bio-peptider styrkes strukturen i dit hår og kan således modvirke hårtab.

Huden omkring dine øjenvipper og øjenbryn er særlig vigtig. HAIRPLUS indeholder vitamin A, C og E til at give din hud de optimale næringsstoffer og også beskytte den mod skadelige miljømæssige påvirkninger. Ydermere er der tilsat ginseng ekstrakt, der intensiverer blodtilførslen til området. Dette optimerer tilførslen af næringsstoffer og maksimerer hårets naturlige vækstpotentiale.

Panthenol samt blomster- og frugt ekstrakter er andre vigtige ingredienser. Disse ingredienser gør dine øjenvipper og bryn glatte og smidige, mens irriteret hud beroliges.

Fordelene ved HAIRPLUS.
~ Velegnet til både kvinder og mænd
~ Kan også bruges med permanent make-up
~ Fremmer væksten af stærke, tætte øjenvipper, 

NB: Da HAIRPLUS er meget aktivt produkt, kan rødme om øjenomgivelserne opleves i starten. Denne rødme vil aftage efter huden har vænnet sig til den ekstra aktivitet. 


Såfremt du har særligt sensitive eller tørre øjne, kan du med fordel bruge Tolure Hairplus Zero. Denne kan jeg bestille hjem til dig.
699,00 DKK
stk.
Tolure Hairplus
Tolure LIPBOOST®
Clear er en volumiserende og plejende lipgloss, som gør noget helt særligt for dine læber. Takket være sin særlige formel, vil du efter kun få anvendelser, få læber der fremstår mere fyldige og udtryksfulde. Den fastere struktur og øget elasticitet får dine læber til at se fyldigere og mere markerede ud. LIPBOOST® plejer læberne og giver dem et flot og skinnende look og efter blot 28 dages daglig brug, vil du opnå en fantastisk volumeneffekt.
Den nye LIPBOOST® indeholder Linefill, som øger fedtoplagringskapaciteten og fedtsyntesen i læberne. Som følge heraf udjævnes mindre rynker og linjer omkring læberne, og læbernes volume øges. Derudover indeholder LIPBOOST® E-vitamin (tocoferol), som er en effektiv antioxidant der forsigtigt nærer læberne indefra og ud.
Anvendelse:
Påfør en god mængde LIPBOOST® Clear på læberne. Undgå at presse læberne sammen for at sikre den optimal blodcirkulation. På den måde opnår du den bedste effekt. Det bedste af det hele: Du kan bruge LIPBOOST® lige så mange gange, som du vil!

LIPBOOST® Clear fungerer perfekt sammen med din favorit læbestift 
399,00 DKK
stk.
Tolure Lipboost Clear

Nærende, hurtigvirkende lipgloss fra Tolure Cosmetics, som øger læbernes volumen på få sekunder samt udglatter og giver dem fugt. Den populære volumizerende lipgloss fås nu i denne eksklusive nye emballage i to nye varianter, Clear & Nude i en limited edition. Kan med fordel bruges over din læbestift.
Læbernes volumen øges hurtigt som følge af den aktive ingrediens' hygroskopiske egenskaber og den lagrede fugtighed i huden.
Beskytter huden indefra og ud.
Rynker og fine linjer i læberne bliver synligt udglattet.
Umiddelbar stimulering af blodcirkulationen i læberne, hvilket giver fyldigere læber.


399,00 DKK
stk.
Tolure Lipboost X10 nude
Tolure øjenvippe og øjenbryns sæt med en børste samt en kam til adskillelse af øjenvipperne. For at få helt adskilte øjenvipper og bryn, anbringes vippe- og brynkammen under vippekanten eller/og nederste bryn kant, og redes lodret gennem flere gange, indtil hårene er helt adskilte. 
199,00 DKK
stk.
Tolure Hairplus øjenvippe- og øjenbryn kam
LIPBOOST, er et 100% naturlig og sikkert alternativ til fyldigere læber! Denne nye og innovative form for læbepomade er ikke kun yderst nærende, men samitig meget effektiv og giver utrolig og øjeblikkelig volumizing virkning. Du vil være i stand til at beundre resultaterne på blot et par minutter. Dine læber vil syne større og fyldigere - for ikke at nævne fantastisk blød, rynkefri og smukt forførende, med en sensuel glans. Takket være sin særlige formel, garanterer LIPBOOST en ægte oplevelse for dine læber. Efter kun et par applikationer, vil dine læber synes fyldigere og mere udtryksfuld. På grund af fastere struktur og større elasticitet, vil dine læber synes fyldigere og mere omfattende. LIPBOOST nærer dine læber, hvilket giver dem en subtil, skinnende udseende. Den kan anvendes alene eller under din læbestift! En ny generation af læbe pleje. LIPBOOST introducerer en ny æra inden for volumizing læbepomader. Det er den ideelle blanding af fugtgivende gel, glans og særlige, naturlige ingredienser til at gøre dine læber fyldigere.
399,00 DKK
stk.
Tolure Lip boost - rose
 Tolure Hairplus X10 Lash hjælper dine øjenvipper og øjenbryn til at opnå deres maksimale længde, tæthed og tykkelse - på en ny, blid og naturlig måde. De naturlige ingredienser, såsom solsikkeolie, hirse, hvede og rosmarinekstrakt sikrer den utrolige længdeeffekt. Kombinationen af disse ingredienser har vist sig at forlænge øjenvipperne samt gøre øjenbrynene fyldigere og dermed sikre, at det perfekte udseende ikke længere blot skal være en drøm. Hairplus X10 Lash stimulerer, med sin specielle sammensætning, hårsækkenes funktion, understøtter deres naturlige vækstpotentiale og bidrager til at opretholde, forynge og pleje den nye øjenvippelængde. Gennem de naturlige ingredienser styrkes hårstrukturens elasticitet og formindsker hermed risikoen for, at hårene knækker.Tolure Hairplus X10 lash garanterer resultat efter 8 uger og de første synlige resultater vil allerede vise sig efter blot 4 uger. Afhængig af din alder og dine hårsækkes tilstand kan hårvækstens hastighed variere. Fra den første synlige reaktion efter 4 uger indtil den maksimale forøgelse i længde, tæthed og tykkelse efter 10 til 12 uger, gælder det om at bevare tålmodigheden. I startfasen bør du anvende produktet dagligt i mindst 10 uger for at udnytte det personlige vækstpotentiale maksimalt.

Formlen, rig på planteekstrakter, virker uden hormoner og er dermatologisk testet. Et sikkert alternativ til jer med sarte, sensitive øjne samt til kvinder der er gravide eller ammer.En flaske HAIRPLUS X10 LASH® indeholder 3 ml, som er tilstrækkeligt til den daglige anvendelse gennem en periode på 3 måneder - dvs. meget længere end nødvendigt for at opnå maksimale øjenvippe- og øjenbrynsvækst.

Påfør serum to gange dagligt, morgen og aften, langs de øvre og nedre øjenvippers rødder som en eyeliner. Daglig brug af serummet vil opretholde effektiviteten. Skal anvendelsen afbrydes, bortfalder effekten også. Den fornyede anvendelse kan til enhver tid tilføjes.

Til øjenvipperne: Brug den integrerede miniaturebørste på overkanten af vipperne og langs den nedre vippekant. Sørg for, at hårets rødder er smurt rigtigt og der ikke kommer væske ind i øjet.

Til øjenbrynene: Her kan du dog bruge større mængder. Påfør HAIRPLUS X10 LASH® med børsten på hårrødderne eller blanke områder, hvor vækst er ønsket.Tolure Hairplus X10 Lash erstatter vores nuværende Tolure Hairplus Zero.

NB: For det bedste og hurtigste resultat henviser vi fortsat til vores bedst sælgende Tolure Hairplus som virker på kortest tid
699,00 DKK
stk.
Tolure HAIRPLUS X10 LASH
 Beskrivelse af Rosalique
Rosalique er en 3 i 1 dagcreme, til dig der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet. Den milde og parfumefri creme beskytter hudens barriere, og efterlader den med en smuk ensartet glød. Ideel til brug under din makeup for bedre dækkeevne og en hud der stråler hele dagen.

Rød og sensitiv hud
Rød og sensitiv hud kan være kosmetisk generende, og kan skyldes flere faktorer såsom alder, miljø og livsstil. Ofte er den røde og/eller sensitive hud til stede henover næseryggen og på kinderne. Den røde og/eller sensitive hud kan også være et symptom på medicinsk diagnosticerede lidelser, såsom rosacea, keratosis pilaris og couperose.

Unik Innovation
Rosalique er udviklet særligt til den permanente eller periodevis sensitive hud, samt huden der har tendens til rødme, og den giver en øjeblikkelig blid og langsigtet forbedring. Cremen kombinerer grønne mikrosfærer der neutraliserer rødme, samt rødme reducerende a-Bisabolol, Zeolite, Provitamin B5 og sheasmør.

Med solfaktor 50
399,00 DKK
stk.
Rosalique - 3 I 1 ANTI-RØDME FORMEL
Flawless applikation af Rosalique - de tætte syntetiske børstehår er fantastiske til at “buffe” de grønne mikrokugler rundt på huden, så rødme i huden effektivt camoufleres uden unødig friktion på huden 👍🏻 
199,00 DKK
stk.
Rosalique makeup børste
Rosalique er en 3 i 1 dagcreme, til dig der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet. Den milde og parfumefri creme beskytter hudens barriere, og efterlader den med en smuk ensartet glød. Ideel til brug under din makeup for bedre dækkeevne og en hud der stråler hele dagen.
Grønne mikrosfærer som indeholder hudfarvede pigmenter, giver øjeblikkelig camouflering og dække af rødme og ujævn hudtone.
Bioaktive ingredienser med anti-inflammatoriske og rødmereducerende egenskaber, lindrer den røde og sensitive hud
Indeholder faktor 50 med både UVA og UVB beskyttelse.

inkl makeup børste
599,00 DKK
stk.
Rosalique gaveæske med Rosalique creme og makeup børste
Læbepomaden indeholder gode ingredienser, som sikrer optimal pleje og beskyttelse af dine læber. Derudover kan læbepomaden med fordel bruges både vinter og sommer, da de nærende ingredienser beskytter mod kulde, og forhindrer sprukne læber, mens faktor 20 beskytter mod solens UVA og UVB stråler.


Plejende ingredienser
Kokosolie fugter og plejer læberne, Cera alba (naturlig bivoks) beskytter læberne og sikrer at huden holder på fugten, Virker ikke tilstoppende på huden, Sheasmør nærer huden og indeholder A og E vitamin


Fordele
Læbepomaden dufter skønt af vanillie, Virker antiinflammatorisk og beskyttende, Fysisk solfilter faktor 20


40,00 DKK
stk.
Beauty Angel læbepomade
CULTIVATE – COLLAGEN INTENSIFIER
Når vi bliver ældre, bliver vores celler mindre aktive.Celledelingen er langsommere, og volumen falder, mens den degenererende proces begynder – med tydelige resultater.
Ud over disse biologiske faktorer, gør mekaniske faktorer, så som udtryk og tyngekraft, ligeledes deres indtog med årene. Cultivate er et sublimt produkt at anvende efter lysterapi og imellem lysbehandlingerne.

Aktiverer intensiv foryngelse af huden
Kraftfuld genoprettelse af huden
Stimulerer produktionen af ny collagen
Blødgør rynker
Beroligende
Forstærker hudens bindevæv
Rig på antioxidanter
Giver volumen
Renser
Blødgørende og udglattende

RÅD:
Cultivate Collagen Intensifier er perfekt til alle, der ønsker aktive hudceller. Kan med fordel anvendes efter Beauty Angel Lys. Kan kombineres med Activate Collagen Booster.
Anvend sammen med Beauty Angel Lysterapi
Påfør efter Beauty Angel behandlingen. Påfør en passende mængde, og massér ind i huden. Sørg for, at du stadigvæk kan føle produktet på huden. På denne måde vil du pleje og aktivere huden. Huden vil ligeledes blive beskyttet mod negative stressreaktioner.
339,00 DKK
Cultivate Collagen 100 ml
Ønsker du pæne fødder til sommer ?

Callus Exfoliator 355 ml

Fjerner let og skånsomt hård og genstridig hud.
Kom et tyndt lag Callus Exfoliator (husk handsker så hænderne ikke også mister huden) på de områder hvor du ønsker at fjerne hård hud.

Lad det virke i 3-5 min.
Vask det af og fil forsigtigt på området
185,00 DKK
stk.
Callus
Fodfil
145,00 DKK
stk.
Fod fil
Smal Grå Buffer
100/180 grit
30,00 DKK
stk.
Smal Grå Buffer 100/180 grit
100/100 grit Zebra fil
Halvmåneformet
Sanitérbar
25,00 DKK
stk.
180/180 grit Zebra fil Halvmåneformet
Soak off remover - eller UV remover - er væske der opløser din gelish/gellak/ manicure. Nogle gellak/gelisher er mere holdbare end andre, og derfor kan det ofte være nødvendigt at file topcoaten af inden du begynder at fjerne din gellak/gelish med soak off remover. I alle tilfælde vil det gå hurtigere, hvis man først sørger for at fjerne det øverste forseglende lag. Du kan bruge almindelig sølvpapir omkring en wipe eller vatrondel.
99,00 DKK
stk.
Soak off gel Remover 250 ml
Neglelak fjerner uden acetone 500 ml

Er til at fjerne almindelig neglelak
69,00 DKK
stk.
Neglelak fjerner uden acetone 500 ml
Negle olie fersken 5 ml

Plej dine negle med negle olie hverdag, du undgår derved neglerødder.

Husk når du får lavet gellak/gelish så skal du passe dine negle med negle olie hverdag, for bedre holdbarhed
30,00 DKK
stk.
Negle olie med fersken 5 ml
Negle olie fersken 15 ml

Plej dine negle med negle olie hverdag, du undgår derved neglerødder.

Husk når du får lavet gellak/gelish så skal du passe dine negle med negle olie hverdag, for bedre holdbarhed
45,00 DKK
stk.
Negle olie med fersken 15 ml
Negle olie mandel 15 ml

Plej dine negle med negle olie hverdag, du undgår derved neglerødder.

Husk når du får lavet gellak/gelish så skal du passe dine negle med negle olie hverdag, for bedre holdbarhed
30,00 DKK
stk.
Negle olie mandel 5 ml
Negle olie mandel 15 ml

Plej dine negle med negle olie hverdag, du undgår derved neglerødder.

Husk når du får lavet gellak/gelish så skal du passe dine negle med negle olie hverdag, for bedre holdbarhed
45,00 DKK
stk.
Negle olie mandel 15 ml
Pure benefit Luxurious Sugar Scrub
Pure Benefit luxurious sugar scrub eksfolierer, fugter og blødgør din hud. Du får derfor den optimale behandling, til at minimere indgroede hår. Sugar scrubben fjerner blidt dine døde hudceller med økologisk rørsukker.

Kokosolie og jojobaolie fugter og efterlader din hud silkeblød. Sugar scrubben indeholder 100% naturlige råvarer.

Resultatet er blød og glat hud, med god samvittighed.
Kan anvendes på hele kroppen, også intimt og i ansigtet.

Pure Benefit Luxurious Sugar scrub, er certificeret i samarbejde med Svanen, EcoCert og Astma og allergi Danmark. –Din sikkerhed for miljø- og allergivenlige økologiske produkter. Dansk produceret og dansk udviklet, HEVI Sugaring.

Indhold: 275 ml.

Brugen

Anvendes 3-4 gange om ugen i forbindelse med brusebad. Bør ikke anvendes umiddelbart efter hårfjerning, vent 1-2 dage.

Vask dig først med sæbe og skyl efter. Scrub derefter huden med Pure Benefit luxurious Sugar scrub og skyl efter med varmt vand. Vær opmærksom på at gulvet kan blive glat, ved brugen af sugar scrubben.

Det anbefales at tage scrubben op med en træspartel eller lign. for at undgå kontakt med vand og bakterier, hvilket kan reducere holbarheden.

Indgroede hår

Nogle har tendens til at få indgroede hår om de skraber eller barbere sig.

Hårfjerning og indgroede hår hænger desværre sammen, og for nogle er problemet større end for andre. Men lad dig ikke skræmme af det, her under får du nogle råd til hvordan du kan mindske de røde knopper eller endda måske helt undgå dem.

God hygiejne
Sørg for at huden er helt ren og bakterie fri inden du påbegynder behandlingen med HEVI BodySugaring, så der ikke trænger bakterier ind i de åbne hårsække, hvilket ret ofte er det, der skaber de røde, pus-fyldte knopper.

Eksfolier
Begynd at eksfolier din hud, ca. 4 dage efter du har fjernet hårene.
Eksfoliering betyder at du skrubber huden fri for døde hudceller, med Pure Benefit luxurious sugar scrub. Skrub din hud når du er i bad ca. 3-4 gange om ugen, det holder de døde hudceller væk og hjælper de nye hår til lettere at gro ud.

Fugtiggør din hud
Hold huden smidig og fugtig med Pure Benefit Luxurious Body Balm, dette vil også hjælpe de nye hår til at gro rigtigt ud.

 
239,00 DKK
stk.
Pure Benefit Luxurious Sugar Scrub – 275 ml.
 Pure Benefit Luxurious Aloe Vera – 150 ml.

Anvendes ALTID efter al hårfjerning – barbering, epilering, voksning eller sugaring.

Plejer, heler og køler.

Pure Benefit Luxurious Aloe Vera
Kan også anvendes;

Som aftersun – til at lindre solbrændt hud
Til “poser” under øjnene
Til sår-heling
Til baby numser
Mod uren hud
Fjerner rødmen og urenheder – eksempelvis i ansigtet
Brug den om aftenen, efter du (evt.) har renset din hud, og sov med den efterfølgende.
Om morgenen vil du allerede kunne se en forskel.
Sørg derefter for at anvende en god creme i ansigtet, det kunne sagtens være Pure Benefit Luxurious Body Balm
Har også en meget lindrende effekt på kløe og hævelse ved myggestik. Blot en enkelt påsmøring kan tage kløen en hel nat, hvis stikket ikke er for slemt. Ellers hav det ved din side natten igennem, så du kan smøre nyt på, når virkningen aftager.Er uundværlig i et hvert hjem
129,00 DKK
stk.
Pure Benefit Luxurious Aloe Vera
Strips til sugaring
HEVI Strips er både bløde og ekstremt holdbare. Faktisk kan de genbruges 6-8 gange (ryk) i samme behandling. Når sukkervoks laget er så tykt på stripsen, at det er irriterende at arbejde med skal den udskiftes med en ny. Når hele sugaring behandlingen er færdig kan alle strips vaskes i varmt vand, hvorefter de kan bruges på ny. I den her pakke meds strips til sugaring får du 100 stk. – så er der til rigtig lang tid.
79,00 DKK
stk.
Hevi Strips 100 stk
 
 
 
 
 
 
 
Hedehusene Massage og zoneterapi v/Maria | 2640 Hedehusene  | Tlf.: 5074 4994 | Hedehusenemassage@gmail.com