Hedehusene massage og zoneterapi

Web shop

Hvis du er utilfreds med længden af dine øjenvipper, eller hvis dine øjenbryn har bare pletter, vil du helt sikkert gøre det rigtige valg ved at bruge HAIRPLUS! HAIRPLUS er en innovativ serum der, når den anvendes dagligt, hjælper med at give dine øjenvipper og bryn et varigt, attraktivt udseende. Vipperne opnår deres maksimale naturlige længde, tæthed, tykkelse og dermed et perfekt, naturligt udseende.

Også effektiv til øjenbryn!
HAIRPLUS viser sin effektivitet på mere end bare øjenvipper. Mange tilfredse brugere anvender det lige så succesfuldt til at udfylde huller i deres øjenbryn. Størstedelen opnår fremragende resultater - som de er stolte af at vise frem. Men på trods af denne succes, kan HAIRPLUS ikke bruges til hoved eller krops hår!

Sådan virker HAIRPLUS:
Med sin unikke formel, stimulerer HAIRPLUS funktionen i hårsækkene og fremmer deres naturlige vækstpotentiale. HAIRPLUS fremmer væksten af dine øjenvipper og bryn; med sine bio-peptider styrkes strukturen i dit hår og kan således modvirke hårtab.

Huden omkring dine øjenvipper og øjenbryn er særlig vigtig. HAIRPLUS indeholder vitamin A, C og E til at give din hud de optimale næringsstoffer og også beskytte den mod skadelige miljømæssige påvirkninger. Ydermere er der tilsat ginseng ekstrakt, der intensiverer blodtilførslen til området. Dette optimerer tilførslen af næringsstoffer og maksimerer hårets naturlige vækstpotentiale.

Panthenol samt blomster- og frugt ekstrakter er andre vigtige ingredienser. Disse ingredienser gør dine øjenvipper og bryn glatte og smidige, mens irriteret hud beroliges.

Fordelene ved HAIRPLUS.
~ Velegnet til både kvinder og mænd
~ Kan også bruges med permanent make-up
~ Fremmer væksten af stærke, tætte øjenvipper, 

NB: Da HAIRPLUS er meget aktivt produkt, kan rødme om øjenomgivelserne opleves i starten. Denne rødme vil aftage efter huden har vænnet sig til den ekstra aktivitet. 


Såfremt du har særligt sensitive eller tørre øjne, kan du med fordel bruge Tolure Hairplus Zero. Denne kan jeg bestille hjem til dig.
699,00 479,00 DKK
stk.
Tolure Hairplus
 Tolure Hairplus X10 Lash hjælper dine øjenvipper og øjenbryn til at opnå deres maksimale længde, tæthed og tykkelse - på en ny, blid og naturlig måde. De naturlige ingredienser, såsom solsikkeolie, hirse, hvede og rosmarinekstrakt sikrer den utrolige længdeeffekt. Kombinationen af disse ingredienser har vist sig at forlænge øjenvipperne samt gøre øjenbrynene fyldigere og dermed sikre, at det perfekte udseende ikke længere blot skal være en drøm. Hairplus X10 Lash stimulerer, med sin specielle sammensætning, hårsækkenes funktion, understøtter deres naturlige vækstpotentiale og bidrager til at opretholde, forynge og pleje den nye øjenvippelængde. Gennem de naturlige ingredienser styrkes hårstrukturens elasticitet og formindsker hermed risikoen for, at hårene knækker.Tolure Hairplus X10 lash garanterer resultat efter 8 uger og de første synlige resultater vil allerede vise sig efter blot 4 uger. Afhængig af din alder og dine hårsækkes tilstand kan hårvækstens hastighed variere. Fra den første synlige reaktion efter 4 uger indtil den maksimale forøgelse i længde, tæthed og tykkelse efter 10 til 12 uger, gælder det om at bevare tålmodigheden. I startfasen bør du anvende produktet dagligt i mindst 10 uger for at udnytte det personlige vækstpotentiale maksimalt.

Formlen, rig på planteekstrakter, virker uden hormoner og er dermatologisk testet. Et sikkert alternativ til jer med sarte, sensitive øjne samt til kvinder der er gravide eller ammer.En flaske HAIRPLUS X10 LASH® indeholder 3 ml, som er tilstrækkeligt til den daglige anvendelse gennem en periode på 3 måneder - dvs. meget længere end nødvendigt for at opnå maksimale øjenvippe- og øjenbrynsvækst.

Påfør serum to gange dagligt, morgen og aften, langs de øvre og nedre øjenvippers rødder som en eyeliner. Daglig brug af serummet vil opretholde effektiviteten. Skal anvendelsen afbrydes, bortfalder effekten også. Den fornyede anvendelse kan til enhver tid tilføjes.

Til øjenvipperne: Brug den integrerede miniaturebørste på overkanten af vipperne og langs den nedre vippekant. Sørg for, at hårets rødder er smurt rigtigt og der ikke kommer væske ind i øjet.

Til øjenbrynene: Her kan du dog bruge større mængder. Påfør HAIRPLUS X10 LASH® med børsten på hårrødderne eller blanke områder, hvor vækst er ønsket.Tolure Hairplus X10 Lash erstatter vores nuværende Tolure Hairplus Zero.

NB: For det bedste og hurtigste resultat henviser vi fortsat til vores bedst sælgende Tolure Hairplus som virker på kortest tid
699,00 499,00 DKK
Tolure HAIRPLUS X10 LASH
 Beskrivelse af Rosalique
Rosalique er en 3 i 1 dagcreme, til dig der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet. Den milde og parfumefri creme beskytter hudens barriere, og efterlader den med en smuk ensartet glød. Ideel til brug under din makeup for bedre dækkeevne og en hud der stråler hele dagen.

Rød og sensitiv hud
Rød og sensitiv hud kan være kosmetisk generende, og kan skyldes flere faktorer såsom alder, miljø og livsstil. Ofte er den røde og/eller sensitive hud til stede henover næseryggen og på kinderne. Den røde og/eller sensitive hud kan også være et symptom på medicinsk diagnosticerede lidelser, såsom rosacea, keratosis pilaris og couperose.

Unik Innovation
Rosalique er udviklet særligt til den permanente eller periodevis sensitive hud, samt huden der har tendens til rødme, og den giver en øjeblikkelig blid og langsigtet forbedring. Cremen kombinerer grønne mikrosfærer der neutraliserer rødme, samt rødme reducerende a-Bisabolol, Zeolite, Provitamin B5 og sheasmør.
399,00 349,00 DKK
stk.
Rosalique - 3 I 1 ANTI-RØDME FORMEL
Ønsker du pæne fødder til sommer ?

Jeg overvejer at tage denne callus til salg i klinikken, jeg har selv haft stor glæde af den og bruger den i klinikken til pedicure.

Ønsker du at købe en, kan jeg mod forudbestilling senest på fredag den 14 december give dig den til 199,-
(Forventer den er i klinikken i midten af næste uge)

Callus Exfoliator 355 ml

Vejledende udsalgspris kr. 229,-

Fjerner let og skånsomt hård og genstridig hud.
Kom et tyndt lag Callus Exfoliator (husk handsker så hænderne ikke også mister huden) på de områder hvor du ønsker at fjerne hård hud.

Lad det virke i 3-5 min.
Vask det af og fil forsigtigt på området
229,00 199,00 DKK
stk.
Callus
Fodfil
129,00 DKK
stk.
Fod fil
Milk + Honey with White Chokolate Massage Creme 85 gr
 
80,00 DKK
stk.
Milk + Honey with White Chokolate Creme 85 gr
Milk + Honey with White Chocolate Sugar Scrub 85 gr
80,00 DKK
stk.
Milk + Honey with White Chocolate Sugar Scrub 85 gr
Mandarin Mango Creme 89 ml
80,00 DKK
stk.
Mandarin Mango Creme 89 ml
Mandarin & Mango Sugar Scrub 89 ml
80,00 DKK
stk.
Mandarin & Mango Sugar Scrub 89 ml
Lemongrass & Tea Tree Creme
89 ml
80,00 DKK
stk.
Lemongrass & Tea Tree creme 89 ml
Lavender & Mint creme til hænder og fødder
85 gr
80,00 DKK
Lavender & Mint creme 85 gr
Lemongrass & Tea Tree Sugar Scrub
85 gr
80,00 DKK
stk.
Lemongrass & Tea Tree Sugar Scrub 85 gr
Lavender & Mint Sugar Scrub
85 gr
80,00 DKK
stk.
Lavender & Mint Sugar Scrub 85 gr
Smal Grå Buffer
100/180 grit
30,00 DKK
stk.
Smal Grå Buffer 100/180 grit
100/100 grit Zebra fil
Halvmåneformet
Sanitérbar
20,00 DKK
stk.
100/100 grit Zebra fil Halvmåneformet
Pure benefit Luxurious Sugar Scrub
Pure Benefit luxurious sugar scrub eksfolierer, fugter og blødgør din hud. Du får derfor den optimale behandling, til at minimere indgroede hår. Sugar scrubben fjerner blidt dine døde hudceller med økologisk rørsukker.

Kokosolie og jojobaolie fugter og efterlader din hud silkeblød. Sugar scrubben indeholder 100% naturlige råvarer.

Resultatet er blød og glat hud, med god samvittighed.
Kan anvendes på hele kroppen, også intimt og i ansigtet.

Pure Benefit Luxurious Sugar scrub, er certificeret i samarbejde med Svanen, EcoCert og Astma og allergi Danmark. –Din sikkerhed for miljø- og allergivenlige økologiske produkter. Dansk produceret og dansk udviklet, HEVI Sugaring.

Indhold: 275 ml.

Brugen

Anvendes 3-4 gange om ugen i forbindelse med brusebad. Bør ikke anvendes umiddelbart efter hårfjerning, vent 1-2 dage.

Vask dig først med sæbe og skyl efter. Scrub derefter huden med Pure Benefit luxurious Sugar scrub og skyl efter med varmt vand. Vær opmærksom på at gulvet kan blive glat, ved brugen af sugar scrubben.

Det anbefales at tage scrubben op med en træspartel eller lign. for at undgå kontakt med vand og bakterier, hvilket kan reducere holbarheden.

Indgroede hår

Nogle har tendens til at få indgroede hår om de skraber eller barbere sig.

Hårfjerning og indgroede hår hænger desværre sammen, og for nogle er problemet større end for andre. Men lad dig ikke skræmme af det, her under får du nogle råd til hvordan du kan mindske de røde knopper eller endda måske helt undgå dem.

God hygiejne
Sørg for at huden er helt ren og bakterie fri inden du påbegynder behandlingen med HEVI BodySugaring, så der ikke trænger bakterier ind i de åbne hårsække, hvilket ret ofte er det, der skaber de røde, pus-fyldte knopper.

Eksfolier
Begynd at eksfolier din hud, ca. 4 dage efter du har fjernet hårene.
Eksfoliering betyder at du skrubber huden fri for døde hudceller, med Pure Benefit luxurious sugar scrub. Skrub din hud når du er i bad ca. 3-4 gange om ugen, det holder de døde hudceller væk og hjælper de nye hår til lettere at gro ud.

Fugtiggør din hud
Hold huden smidig og fugtig med Pure Benefit Luxurious Body Balm, dette vil også hjælpe de nye hår til at gro rigtigt ud.

 
239,00 DKK
stk.
Pure Benefit Luxurious Sugar Scrub – 275 ml.
 Pure Benefit Luxurious Aloe Vera – 150 ml.

Anvendes ALTID efter al hårfjerning – barbering, epilering, voksning eller sugaring.

Plejer, heler og køler.

Pure Benefit Luxurious Aloe Vera
Kan også anvendes;

Som aftersun – til at lindre solbrændt hud
Til “poser” under øjnene
Til sår-heling
Til baby numser
Mod uren hud
Fjerner rødmen og urenheder – eksempelvis i ansigtet
Brug den om aftenen, efter du (evt.) har renset din hud, og sov med den efterfølgende.
Om morgenen vil du allerede kunne se en forskel.
Sørg derefter for at anvende en god creme i ansigtet, det kunne sagtens være Pure Benefit Luxurious Body Balm
Har også en meget lindrende effekt på kløe og hævelse ved myggestik. Blot en enkelt påsmøring kan tage kløen en hel nat, hvis stikket ikke er for slemt. Ellers hav det ved din side natten igennem, så du kan smøre nyt på, når virkningen aftager.Er uundværlig i et hvert hjem
129,00 DKK
Pure Benefit Luxurious Aloe Vera
 
 
 
 
 
 
 
Hedehusene Massage og zoneterapi v/Maria | 2640 Hedehusene  | Tlf.: 5074 4994 | Hedehusenemassage@gmail.com