Tilbud

BCL Superfood Serum til farvet hår 60 ml

65,00 kr.

Hvordan bruges den:

Det anbefales at håret forinden er vasket med color lock shampoo og balsam
Serummen bruges for rede håret ud lettere, for at kunne sætte håret bedre og for at give håret et ”finish” Kan også bruges i tørt hår

På lager

Varenummer (SKU): BCL64012 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Superfoods Color lock serum
Serum til farvet hår

Info:
VEGANISK
INGEN SULFATER
INGEN BARSKE KONSERVERINGSMIDLER
pH balanceret
INGEN PARABENER
FARVE-beskytter
INGEN PHTHALATER
INGEN FARVER TILFØJET

Indeholder:
Marula olie er PH afbalanceret og ikke comedogen, dvs. tilstopper ikke porerne. Er fuld af essentielle fedtsyrer, og har en af de højeste koncentrationer af antioxidanter blandt hårolier.
Acai og C-vitamin har et usædvanligt højt antal antioxidanter, der bekæmper skader – forårsaget af frie radikaler.
Lavet med naturlige & økologiske ingredienser

Hvad gør den:
Color Lock serum er rig på antioxidanter, der beskytter levende, farvebehandlet hår mod barske kemikalier og miljøforurenende stoffer. AÇAI og C-vitamin beskytter dine hår mod skader, mens Marula Oile leverer næringsstoffer og fugter, blødgøre håret for mærkbar og langtidsholdbart farve beskyttelse.

Hvordan bruges den:
Det anbefales at håret forinden er vasket med color lock shampoo og balsam
Serummen bruges for rede håret ud lettere, for at kunne sætte håret bedre og for at give håret et ”finish”

BCL SPA vil gerne være med til, at skabe skønhed og velvære hos deres kunder, derfor laver de økologiske produkter af høj kvalitet, de mener, at vi mennesker fortjener at leve en sundere og lykkeligere livsstil og pleje vores krop med gode produkter. BCL SPA mener, at ved at pleje sig selv, får man det bedre. De laver højeste kvalitet hårprodukter som muligt, ved hjælp af certificerede organiske ingredienser som ikke er testet på dyr og går op i at bruge miljøansvarlige emballager. De vil gerne fremme en unik oplevelse og give gode hår resultater. Firmaet blev grundlagt i 2011, hvor BCL Spa var et af de første mærker, til at tilbyde et komplet manicure og pedicure produkt system med certificerede økologiske ingredienser med deres 4 trins system. I dag har BCL Spa over 120 produkterm hvori hårprodukterne er er nogen af dem. Fabrikken er beliggende i det solrige sydlige Californien. Deres produkter er alle fri for sulfater, parabener, GMOer, phthalater og andre hårde konserveringsmidler. De bruger kun de bedste ingredienser, de håndvælger frugt og botanicals, der er bæredygtige indkøbt og certificeret økologisk.

Yderligere information

Vægt 400 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BCL Superfood Serum til farvet hår 60 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *