Flere og flere søger et mere frisk, ungt og vitalt udseende, ligesom mange gerne vil små rynker og ar samt hudpro­blemer som acne eller eksemagtig og følsom hud til livs.

For at opnå et mærkbart resultat i hud­plejebehandling er det afgørende, at produkterne er terapeutiske. Mens en lang række produkter blot tilfører lidt velvære og fugt, trænger de terapeutiske produkter, også kaldet bio­medicinske produkter, ind og behandler aktivt og effektivt.

Medex er en komplet serie af hud- og kropsplejeprodukter, der udelukkende anvendes og forhandles af anerkendte og specialuddannede hudterapeuter. Dette sikrer, at du altid er i trygge og professionelle hænder. Produkterne udvikles i Medex Bio Science Cosmetics egne laboratorier og af egne forskere, og alle produkter fra Medex bliver gennemtestet i både uaf­hængige laboratorier samt på universi­tetsklinikker.

Medex produkterne er unikke – og uanset hudtype og formål, finder man altid pro­dukter tilpasset de individuelle behov.

Medex Værdier
Naturlige ingredienser uden parabener anvendes altid, så vidt det er muligt.
95% af Medex produkter er veganske
Løbende justering af produkterne på baggrund af videnskabeligt testede virkestoffer.
Ingen anvendelse af farvestoffer eller dufttilsætning, undtagen dette er strengt nød¬vendigt.
Altid anvendelse af den mest aktive form af de aktive stoffer.
De ikke-aktive stoffer (vehikel/bærerne) i produkterne er altid af højeste kvalitet.
Ingen dyreforsøg.
Ingen anvendelse af PVC.
Emballagen er lavet af genbrugspapir.
* Overfølsomme/stærkt overfølsomme personer anbefales altid først at teste produktet på indersiden af armen eller bag øret. Skulle testen, mod forventning, fremkalde en reak­tion, er denne normalt uskyldig og forbigående, således at man efter en uges tid igen kan prøve at anvende produktet.

Viser alle 8 resultater