Hedehusene massage og zoneterapi

Nyheder

December 2017:

Starter med Giga laser terapi

Oktober 2017

Jeg er færdig som RAB zoneterapeut og massør 

Marts 2017:

Jeg er over halvvejs med min zoneterapi uddanelse. Derudover er jeg ved at tage en massage uddannelse mere,grunden er at jeg skal bruge timerne til at blive RAB  godkendt

 

August 2016:

Jeg er startet med at  læse zoneterapi.
Derudover kan jeg som en af de første i Danmark tilbyde Hydrotherm massage, læs mere under mine behandlinger-

Maj 2016:

Jeg kan nu tilbyde at undervise klinikker i HEVI sugaring

April 2016:

Jeg er nu fuldtid i klinikken

Januar 2016:

Jeg har fået et nyt produkt, IBX som er et supert godt produkt til ødelagte negle, som kan bruges både af mænd og kvinder, da man ikke kan se produktet efter behandlingen. Se mere under "behandlinger"

 

 

Januar 2015:

Her er nogen af de anmeldser jeg har fået i 2014 på facebook, du kan selv læse mere der:

 

 

September 2014:

Jeg tilbyder nu også at lægge gelish på neglene på hænderne. Gelish er en lak der holder sig skinnede flere uger. SÅ nu kan både hænder og fødder få pæn holdbar lak på.

 

Maj 2014:

 

Jeg kan nu tilbyde pedicure med lakring med almindelig neglelak, gelenegle med franske negle eller med en holdbar lak derholder flere uger på tæerne. Mine produkter er fra LCN.

 
Marts 2014:

Jeg er  nu i gang Sugaring, som er en måde at få fjernet hår på.

 

Sep. 2013:

Jeg tilbyde nu også akupunktur 2000/acunova, læs mere under akupunktur.

 

En kort briefing om min oplevelse med NADA nålene efter 2 gange.

Hold nu op det rykker for vildt hos mig.
Startede med kvalme og kulde rystelser efter 1 omgang.
Kroppen reagerede på nålene
Følte mig helt lettet i kroppen men stadig meget tung/mørk i hovedet.
Ligger ikke skjul på at jeg til tider lider af depressioner og i perioder slås med dette samt lavt selvværd.
Efter 2 omgang gik jeg glad ud af din dør og direkte i Netto for at handle på tom mave.
Tror de fleste har det som jeg når der handles på tom mave så skal der fyldes en masse usundt i kurven.
Gik da også igennem den "gode" afdeling men havde ikke lyst til det.
Efter en halv time på sofa'en begyndte jeg at reagerer mentalt.
Begyndte at tænke over mit liv.
Kunne mærke noget måtte afsluttes for nu skulle jeg finde mig selv og blive glad for det lille hus jeg har købt mig i Oktober sidste år men stadig er fuldstændig ligeglad med.
Har næsten ikke sovet i nat og grædt meget.

Fik hertil morgen afsluttet det som skulle afsluttes selvom om det gjorde pisse ondt at skulle såre.
Kan mærke at nu skal det dreje sig om min dejlige datter, mig selv og mit hus. Slut med at jagte kærligheden for at finde tryghed.
Ser meget frem til de næste 7 gange. Håber og tror på at jeg til slut kan se mig selv i spejlet og sige: Du er sgu god nok og så mene det. 

Du må gerne smide dette på online hvis du har lyst til det.

 

2 tilbagemeldinger efter 3 gang med Nada nåle.


Jeg har sovet utrolig godt ikke været vågen en eneste gang, lyset blev slukket og tændt igen efter 8 timer. Fantastisk !! det er flere år siden jeg har sovet en hel nat.
Jeg føler jeg er afslappet i min krop, på den fede måde. Ingen tanke mylder i hovedet, jeg kan slappe af der også.
Alt i alt er jeg MEGET tilfreds med beh.

Jeg syntes de gør ondt at få i, men efter dit råd fra dig, gik det meget bedre i dag (om en tage en dyb indånding når nålen stikkes ind). Det har endnu ikke hjulpet på mine smerter. Til gengæld er min træthed pist væk. Jeg plejer at sove eftermiddagslur og alligevel gå i seng kl. 21 hver dag og er alligevel super træt. Igår gik jeg i seng kl. 22 og lå og gloede fuldstændig dumt. Jeg var slet ikke træt. Jeg er ret stresset på arbejdet grundet arbejdsskift. Jeg var totalt overskudsagtig på arbejdet i dag. Der er faldet en herlig ro på . Glæder mig til de næste gange selv om mine ører smerter

 

Hvad er Nada:

NADA:
Alle kan have gavn af NADA-behandling, da den har en beroligende, afstressende og styrkende funktion. Nada-behandling skærper koncentration, focus, indlæring og indsigt mv.

NADA handler om hjælp til selvhjælp, ved at anvende og afbalancere de ressourcer, som allerede er tilstede i kroppen og dermed forbedre livskvaliteten. Den fremmer samarbejdet mellem krop og psyke. Du vil efter behandlingen opleve en tilstand af afslapning, indre ro, klarhed og mulighed for fordybelse.

Når et akupunkturpunkt stimuleres, omdannes denne påvirkning til et signal, som sendes til hjernebarken. Her vil hjernen vha. organismens signal systemer (endorfiner, kortisol, hvide blodceller mm.) forsøge at helbrede, ved at skabe balance i kroppen.

NADA-metoden blev oprindelig udviklet i USA til at afhjælpe abstinenser hos misbrugere.

Metoden har efterfølgende vist sig virksom ved stresstilstande, angst, depressioner, uro, anspændthed, frigiver endorfiner, irritabilitet, søvnløshed, ADHD, bedre søvn, bedre koncentration, abstinenser, sukkertrang/appetitregulering, allergier mv.

NADA-behandlingen består i at jeg sætter fem til seks ganske tynde sterile engangsnåle i hver af dine øre.

Selve behandling varer 30-40 min. hvor du skal sidde og slappe af. Behandling anbefales som en ikke verbal behandlingsform, dsv. man anbefaler at man ikke snakker når nålene er i øerne.

Behandlingsforløbet(antallet af behandlinger, samt hyppighed) er individuelt fra person til person, alt efter hvilke symptomer der skal behandles.

Efter Nada nåle:

Du vil kunne opleve at du er meget afslappet, at du muligvis falder i søvn eller fornemmelsen af varme eller kulde, prikken i øret eller dele af kroppen. 

Virkningen af NADA, kan i nogle tilfælde mærkes med det samme – men som udgangspunkt, kommer virkningen over tid. Behandlingen anses som værende bivirkningsfri. 
I nogle sjældne tilfælde kan du få lidt hovedpine eller føle dig utilpas. Dette er forbigående og afhjælpes ved at fjerne nålene. 

Når nålene tages ud kan der i enkelte tilfælde komme få dråber blod, som let kan fjernes med en vatpind. Dette kan være fordi det er et ekstra aktivt punkt.   Denne form for øreakupunktur kan også anvendes under graviditet.

 Jeg anbefaler, for at kunne mærke en virkning at komme 3-5 gange indenfor den første uge, alternativt kan man for 15 kr få kugler i øerne efter at nålene er taget ud, og dermed behøver man ikke komme så ofte. (1-2 gange om ugen, men giver ikke helt det samme) Derefter kan man trappe ned til 2-3 gange pr. uge og efter 2-3 uger kan man trappe ned til en gang pr. uge.

 Man er altid velkommen til at kontakte mig for at snakke undervejs, enten pr. mail, skriv til mig over facebook eller ring/sms til mig på 5074 4994.

 Afbud bedes meddeles senest aften før kl 17 hvis man bliver forhindret ellers kommer man til at betale for behandlingen.

 Tidsbestilling:  http://www.supersaas.dk/schedule/hedehusenemassage/Nada_behandling

 
 
Flere tilbagemeldinger efter Nada:
Evaluering efter 6 gange nåle. 
Jeg har fået en del mere energi og sover langt bedre end jeg har gjort i flere mdr. Bedre til at håndtere stress på jobbet, trods stor arbejdsbyrde. Bedre humør og energi i hverdagen. Fået en anden ro i kroppen som giver mig styrke til bedre at komme ud af et problematisk forhold, og kan se tingene i et bedre perspektiv. Ikke så mange smerter længere i brystpartiet efter operation. Nålene er bare med til at finde min rette balance i kroppen.
 
Status efter 6 x NADA:
* fuldstændig stoppet med al medicin - tager kun fiskeolie og Glycosamin.
*smertefri, hvis jeg ikke laver for meget
* tabt 3 kilo siden start - sukkertrang og colatrang er helt væk og min appetit er i det hele taget nedadgående (overspisning har altid været et stort problem)
* meget bedre overblik og overskud i hverdagen. Og langt bedre humør. Mine stressparametre er trådt helt i baggrunden (om det også skyldes fraværet fra arbejde er jo ikke til at vide).
Jeg kan meget bedre håndtere XXXX og de situationer, der opstår med ham.
 
Hej Maria:-) tak for endnu en god nåle dag:-) jeg synes bestemt godt du kan skrive på din side at du har en fortjeneste af at jeg gennem 19 år med 15 migræne anfald om måneden, har gjort mig næsten smertefri- normalt skal jeg tage migræne piller når jeg begynder at mærke et anfald, men har siden 2. gang hos dig kunne nøjes med treo og anfaldet er forsvundet hver gang og det kan normalt ikke lade sig gøre. På 5. dagen forsvandt den hovedpine hurtigt, jeg fik da jeg var hos dig og det var helt uden smertestillende. På 6. dagen er der slet ingen hovedpine hverken før eller efter behandlingen. Jeg er sørme imponeret af dit arbejde Maria min mand siger at jeg er fyld med energi og det må man sige han har ret i 
Jeg er virkelig så glad for du vil fortsætte behandlingerne 
Rigtig god aften
 
Status efter 3. gange Nada:

Generelt sover de alle bedre om natten. Føler sig mere rolig og afslappet. Humøret er bedre, tager tingene lettere. Nogen har fået mere energi, andre føler sig trætte når de kommer hjem fra nålene. Alle synes at nålene kan gøre lidt ondt at få sat i, men de er også enige om at det er den smerte værd :-)

Tak for jeres tilbagemelding, den har været guld værd for mig. Glæder mig til de næste 6 gange med jer.
 
 
 
NADA:
 
Jeg tilbyder nu også Nada behandling, læs mere om det her på siden.
 
 
Tilbagemeldinger efter forsøg med nåle mod appetit/sukkertrang:
 
 
Øreakupuntur:
I januar 2013 er jeg blevet færdig som øreakupunktør. Har kørt en del forsøg med folk med konstateret stress og depression, hvor nåelen har en rigtig god virkning til at man kommer til at slappe af, få mere ro i kroppen, mere energi og sover bedre. Har desuden kørt forsøg med rygestop, hvilke har lykkes rigtig godt og har også haft flere nede til appetit regulering. Tak til jer der har lagt øre til.
 
Infrarød sauna:
Fra januar 2013 vil jeg tilbyde at man kan bruge infrarød sauna, læs mere om det på siden om saunaen.
 
Øreakupunktur:
Til januar 2013 skal jeg igang med øreakupuntur. Det skal kunne afhjælpe på div. smerter, rygestop, fjerne sukkertrang og hjælper hvis du er stresset.
 
ADHD kursus
Jeg har her i august 2012 deltaget i et kursus med fokus på børn/unge med ADHD. Jeg tilbyder derfor nu massage til børn med ADHD. (også til andre børn unden nogen diagnose)

Børn med ADHD/ADD har ofte stor uro i kroppen, ved at få massage kan man få ro i kroppen og hovedet. Forskning viser faktisk at massage kan have en positiv virkning på ADHD. Massagen forbedre børns indlæringsevne og mindsker deres aggressive opførsel. Det er en lidt anderledes type massage man bruger her end ved normal kropsmassage. Det er nemlig vigtigt at man tager hensyn til barnets grænser, hvorfor at man går stille og roligt frem. Ved brug af massage vil man opleve en positiv reaktion i forskellig størrelsesorden fra barn til barn.

En undersøgelse foretaget af Touch Research Institute, hvor børn i alderen 7-18 med diagnosen ADHD fik massage 2 gange 20 min. om ugen i 1 måned, resulterede i at børnene selv synes de var gladere og deres lærere kunne meddele at de var blevet mindre dagdrømmende og hyperaktive i klassen.

 
Briks til gravide maver:
Jeg har nu en briks, så du kan ligge på maven hvis du er gravid.
 
Nyhedsmail:
Ønsker du at få besked direkte i din mailbox, når jeg køre tilbud på behandling eller der sker noget nyt hos mig, så send straks en mail til mig på: Hedehusenemassage@gmail.com, send direkte her fra hjemmesiden under "kontakt mig" eller fang mig på facebook.
 
Start sommerferien .....
med at forkæle dig selv eller en du holder af. Den 28-29-30/6 & 1/7 2013 tilbyder jeg 40 min. hot stone massage til 275 kr. Så er kroppen klar til ferie.  Bestil allerede tid nu, så du kan få den tid du ønsker.
 
 
Klippekort: gælder 2013
Hvis du får 10 ens behandlinger indefor 12 måneder vil den 11 behandling være gratis. Du får udleveret et kort som skal medbringes ved hver behandling. Man betaler ikke noget på forhånd, så man binder sig ikke til noget.
 
 
 
 
 
 
Trænger du til lidt forandring i hverdagen , så kig forbi her: www.Charlottelotus.dk, hun kan hjælpe dig med coach-
 
 
 
 
 
 
5.11.11 Jeg findes nu også på facebook, søg "Hedehusene massage", del gerne denne side på din væg.
 
 
 
 
 
Så er der kommet gavekort hjem. Står du og mangler en gave ide, kunne gavekortet være en gave ide. Benyt dig af "åbningstilbuddet" indtil 15. oktober og hav adventsgaven eller julegaven parat i god tid. 
 
Hedehusene Massage og zoneterapi v/Maria | 2640 Hedehusene  | Tlf.: 5074 4994 | Hedehusenemassage@gmail.com